Идеално място в горско убежище

Хотелът е чудесно разположен в планината, в красив горски парк. Май няма по-добра база в планината, да не говорим за неземното място за скиори. Не започвате деня с разходка из града с тежка екипировка за да се качите на лифта, а затягате ските и се спускате 3км до долната станция на кабинковия лифт. Дърветата наоколо са прекрасни. Климатът е уникален. А самият хотел е празнично място с истинска камина и много дърва. И разбира се, не можете да забравите за прекрасния собственик.

Joanna

28 Dec 2021

Уютен хотел сред дърветата

Всичко ни хареса – обслужване, много мила и услужлива домакиня, чистота, вкусна храна, за закуска поискахме панирани филийки с извара и сладко (български специалитет), взехме и кана вкусен планински чай. Местоположение, тишина, спокойствие, приспиваш се от шума на потока. В близост до туристически пътеки. Можете да поръчате прясна риба за вечеря. Домакинята ни накара да се почувстваме като семейство.

Rumiana

27 Jul 2022

Престоят в този хотел отразяваше за нас цялата същност на България: стара, но горда, своенравна и гостоприемна.

Местоположението на хотела, в гората, сякаш в приказка.. смърчове и борови дървета гледат право в прозорците, а тишината и планинският въздух вълнуват въображението. до входа има извор с най-чистата и вкусна планинска вода. На приземния етаж има голям ресторант, в стил рустик, с две камини, голяма винена галерия, големи прозорци… Хотелът е топъл, има парно и огромни радиатори, на които е удобно да се сушат обувки и дрехи след каране на ски по пистите!

Сергей

7 Jan 2022

След дълъг преход стигнахме до този традиционен ресторант, който предлага добра храна на разумна цена. Ресторантът е много традиционно място да се стоплите на огнище и да се нахраните за по-нататъшен туризъм. Предлагат голямо разнообразие български ястия и страхотно домашно вино. Персоналът беше много гостоприемен и дружелюбен и ни предразположи с подходящо българско гостоприемство.

Вероника

10 Авг 2020

Супер уютен хотел и можеш да си заведеш домашния любимец, което отваря доста врати. В близост е до ски пистите и същевременно е малко по-встрани от лудницата на Банско.

Веселин

12 Юни 2021

Много хубаво място, далеч от туристическите тълпи, които са долу в града. Наистина, ако търсите чар и промяна на обстановката, тук е перфектно

Aude

16 Феб 2022